Innholdsbeskyttelse fra Trend Micro

Markedsledende virusbeskyttelse og innholdssikring fra Trend Micro

Trend Micro ble etablert i 1988 og har siden den gang drevet utvikling av sikkerhetsprogramvare som dekker markedet for beskyttelse av alt fra enkeltstående PCer til komplette løsninger for store selskaper. Som autorisert forhandler av Trend Micro kan Pileus tilby et bredt spekter av programvare og tjenester med en fleksibilitet som kan tilpasses de fleste behov. Sertifiserte konsulenter med lang erfaring sørger for nødvendig trygghet ved implementasjon og drift.

Trend Micro Worry-Free business security

Trend Micro Worry-Free business security er en helhetlig sikkerhetsløsning som beskytter både arbeidsstasjoner,bærbare maskiner,filservere og mailservere.

De fleste bedrifter er i dag avhengig av Internet for å kunne drive en lønnsom og konkurransedyktig virksomhet. Den åpenheten som gjør Internet så viktig for mange virksomheter kan også utgjøre en trussel om man ikke tar de nødvendige forholdsregler og sørger for tilstrekkelig sikring mot datakriminalitet og effektivitetstap som følge av forhold som søppelpost, virus og ulovlig utnytting av virksomhetens nettverksressurser.


Sikrere, smartere og enklere

Sikrere fordi Trend Micros unike teknologi for beskyttelse mot nettrusler raskt beskytter forretningsverdier og kundeopplysninger fra nettrusler for å forhindre avbrudd i virksomheten og datatyveri.

Smartere fordi Trend Micros vertsbaserte sikkerhetsteknologi for beskyttelse mot nettrusler er kontinuerlig oppdatert, ikke krever noen konfigurering eller lokalt vedlikehold og heller ikke påvirker ytelsen til datamaskinene. Flerlags spamblokkering betyr at spam stanses i datasenteret før det når Microsoft Exchange-serveren. Denne tilnærmingen sikrer at båndbredde, servere og diskplass ikke reduseres på grunn av spam.

Enklere fordi Worry-Free Business Security er enkel å installere og å ta i bruk. Den krever ingen administrasjon, og automatisk konfigurasjon gir den ideelle kombinasjonen av fleksibilitet og sikkerhet for medarbeidere som bruker bærbare PC-er.


Administrasjon

Ved hjelp av Trend Micro Worry-Free remote manager kan Pileus også tilby administrasjon og fjernovervåking av våre kunders Trend Micro Worry-Free business security installasjoner.