Noen favoritter fra menyen

Dynamics familien fra Microsoft gir deg "state of the art" forretningsapplikasjoner

På drift av Dynamics er vårt tilbud et miljø i toppklasse, med mange års erfaring på norges største installasjoner. Det er viktig, men det er ikke nok. Vi vet at det hjelper så lite at alt er oppe hvis tilpasningen i applikasjonen låser den informasjonen du trenger i databasen, eller at applikasjonen ikke er tiljgengelig for deg som bruker av andre grunner. Derfor har Pileus sertifiserte utviklere og rådgivere med lang erfaring som hjelper deg med å løse opp i slike situasjoner også.


ScriptServers portal- og webhandels- løsninger er NAV kundenes favoritt

Og Pileus vet hvordan løsningene settes opp og driftes. Har du din NAV installasjon, din ScriptServer portal og kanskje din SQL server hos oss er du sikker. Meldingskøer, Application Server og annen integrasjonsteknologi overlater du til oss. Tilpasninger og rådgivning er også her ivaretatt. Som Pileus kunde står norges beste ScriptServer konsulenter og utviklere til din disposisjon. Den gamle klisjeen om å fokusere på din kjernevirksomhet får nytt liv...

Produkt eller tjeneste.

Ditt valg.

Den tradisjonelle måten

Du har investert i et produkt og har egne lisenser, vi drifter og eventuelt videreutvikler din installasjon.


Abonner på profesjonell programvare

Ingen investering i lisens. Du får adgang til det du trenger av Microsoft og ScriptServer produkter for en månedlig abonnementspris. Alt fra enkel Office til fullskala Dynamics, med tilknyttet webhandel.